Троїцький відділ

27 мар. 2020 г.

ВИКРАДАЧІВ АВТОМОБІЛЮ ЗАСУДЖЕНО ДО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ

Троїцьким відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримувалося публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням гр-н С. та В., які у 2017 році здійснили спробу заволодіти автомобілем одного з мешканців району, застосувавши насильство, небезпечне для останнього в момент вчинення злочину.

Під час розгляду кримінального провадження, судом першої інстанції винесено обвинувальний вирок з призначенням покарання у вигляді позбавлення волі.

Не погодившись з вироком суду, сторона захисту оскаржила вирок до апеляційного суду, рішенням якого кримінальне провадження повернуто на новий розгляд у суді першої інстанції.

У 2019 році рішенням суду першої інстанції С. та В. визнано винними у скоєнні інкримінованого злочину, при цьому обвинувачені, не погодившись з вироком суду оскаржила вирок до апеляційного суду.

У березні 2020 року за принципової позиції місцевої прокуратури та прокуратури області апеляційним судом вирок суду першої інстанції про визнання В. та С. винними у скоєнні злочини залишено без змін, останніх визнано винними у скоєнні інкримінованого злочину та засуджено до 7,6 років позбавлення волі.


 

 
Начальник Троїцького відділу А.Великоцький