top of page
  • Фото автораТроїцький відділ

«Мешканця району засуджено за вчинення домашнього насильства»

Троїцький відділ Старобільської місцевої прокуратури підтримував публічне обвинувачення, стосовно мешканця Троїцького району, який систематично вчиняв фізичне, психологічне насильство стосовно своєї колишньої дружини.

Судом встановлено, що мешканець району неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства), однак висновків з приводу своєї неправомірної поведінки не зробив. В один із вечорів, чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився за місцем мешкання своє колишньої дружини, влаштував сварку. Під час якої висловлюючи слова грубої нецензурної лайки на адресу колишньої дружини, наніс удар кулаком в обличчя останньої, завдавши фізичного болю та не заподіявши тілесних ушкоджень.

Враховуючи зібрані під час досудового розслідування докази, які повно та всебічно досліджені під час судового розгляду, прокурором доведено вину обвинуваченого.

Вироком Сватівського районного суду, обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину за ст. 126-1 КК України з призначенням покарання - 1 рік 6 місяців обмеження волі, на підставі ст. 75 КК України звільнивши від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк 2 роки.

Прокурор Троїцького відділу

Старобільської місцевої прокуратури О. Наджотов


bottom of page