top of page
  • Фото автораТроїцький відділ

«Незаконне переправлення іноземців через Державний кордон України»

Троїцький відділ Старобільської місцевої прокуратури підтримував у суді публічне обвинувачення стосовно 2 мешканців Троїцького району, які за попереднього змовою здійснили незаконне переправлення іноземців через Державний кордон України.

Судом встановлено, що навесні 2019 року мешканець Троїцького району організував, керував та за попередньою змовою зі своїм знайомим, здійснив незаконне переправлення з території Російської Федерації на територію України 8 іноземців через Державний кордон України поза пунктом пропуску.

Враховуючи зібрані під час досудового розслідування докази, які повно та всебічно досліджені під судового розгляду, прокурором доведено вину обвинувачених.

24 грудня 2019 року вироком Білокуракинського районного суду організатора та керівника незаконного перетину визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.332 КК України з призначенням покарання - 5 років позбавлення волі. Його знайомого, визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.332 КК України з призначенням покарання - 5 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнивши від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк 3 роки.

Вирок Білокуракинського районного суду набрав законної сили.


Заступник начальника Троїцького відділу

Старобільської місцевої прокуратури С. Дерябін

bottom of page